Sæson for grillfester: Tyve slog til to gange ved gasflaskekup i weekenden

Priserne på gasflasker er steget, og det er ikke gået tyvenes næse forbi - to identiske tyverier får nu politiet til at mistænke en sammenhæng

 <i>Arkivfoto</i>

Arkivfoto

THY:Det er sommer, det er grillvejr, og gasflasker til Weber'en er dyre som aldrig før. Og nu begynder anmeldelser om større tyverier af gasflasker at rulle ind hos lokalpolitiet i Thisted.

I weekenden mellem fredag kl. 16 og lørdag morgen kl. 8:30 blev en traktorforhandler i Hurup udsat for tyveri, da ukendte gerningsmænd brød et gitterbur med gasflasker op.

Tyvene brugte formentlig en vinkelsliber til at skære låsen af buret, og herefter kunne de drage af sted med 15 gasflasker.

Natten til søndag var den gal ved Spar i Koldby, hvor tyvene indfandt sig omkring kl. 02:15.

Her blev endnu et gitterbur med gasflasker brudt op, igen ved hjælp af en vinkelsliber, og udbyttet blev ikke mindre end 18 flasker til en værdi af 19.000 kr.

Henrik Skriver Jensen, fungerende politikommissær ved lokalpolitiet i Thisted, fortæller, at politiet ud fra sammenfaldet af fremgangsmåde mistænker en sammenhæng i de to sager.

- Hvis nogen ligger inde med oplysninger i sagerne, er vi meget interesserede i at høre fra dem, siger Henrik Skriver Jensen.

Har du set eller hørt noget - eller er du blevet tilbudt billige gasflasker til din næste grillfest - så kan politiet kontaktes på telefon 114.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden