Skibe og helikopter søger efter sejler ved Ebeltoft

Sejlet var sat på grundstødt sejlbåd. Forsvarets søredningstjeneste søger i havet ud for Ebeltoft.

En sejlbåd uden nogen om bord er søndag eftermiddag gået på grund ved Ebeltoft, og Forsvarets søredningstjeneste har iværksat en eftersøgning til havs.

Forsvarets Operationscenter oplyser, at der var sat sejl på båden, og at man derfor regner med, at mindst en person er faldet over bord.

Hos Østjyllands Politi fortæller vagtchef Peter Hunniche, at båden var gået på grund omkring 100 meter fra land.

- Vi kom i kontakt med en surfer, som vi bad om at sejle ud og kigge, om der var nogen i båden. Det var der ikke, fortæller vagtchefen.

Båden er efterfølgende blevet bjærget i land, og politiet har været i kontakt med familiemedlemmer til en mand, der ejer den.

- De fortæller, at han skulle være ude og sejle, men han er ikke om bord i båden. Det er selvfølgelig muligt, at han selv er kommet i land, men det kan også være, at han er faldet i vandet, siger Peter Hunniche.

Flere skibe er indsat i eftersøgningen, og en redningshelikopter fra flyvevåbnet forsøger fra luften at få øje på personer i vandet.

Ifølge Beredskabsstyrelsens Online Dataregistrerings- og Indberetningssystem (Odin) løb anmeldelsen ind søndag omkring klokken 15.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.