Slagsmål med knivstik: To personer sendt på hospitalet

En 33-årig mand er anholdt efter slagsmål på Frederiksberg. Den forurettede blev snittet med en kniv.

Under et slagsmål onsdag aften på Sønderjyllands Allé på Frederiksberg kom to personer til skade. Begge blev kørt på hospitalet. Den ene er siden blevet anholdt.

Tidligere forlød det fra Københavns Politi, at den enes tilstand var alvorlig, men det har efterfølgende vist sig ikke at være tilfældet.

- Den forurettede, en 37-årig mand, er blevet snittet med en kniv. Hans tilstand er ikke kritisk, siger efterforskningsleder Jonatan Smith kort efter midnat.

Den anden person blev også undersøgt på hospitalet.

- Der er tale om en 33-årig mand. Han er anholdt og sigtet for kvalificeret vold. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag, oplyser efterforskningslederen.

Lidt efter klokken 21.30 blev slagsmålet ud for nummer 10 på Sønderjyllands Allé anmeldt til politiet.

Sent onsdag aften var politiet stadig i gang med at finde ud af, hvad der er foregået forud for slagsmålet. Ifølge efterforskningsleder Jonatan Smith var der tale om et slagsmål mellem to personer. Ingen andre var involveret.

Ifølge politiets oplysninger har nogle beboere i området tilsyneladende filmet slagsmålet. Dem vil politiet meget gerne i kontakt med, oplyser vagtchef Henrik Brix.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.