Tre er indlagt i kritisk tilstand efter ulykke på motorvej

Politiet forsøger at klarlægge, hvorfor to biler kørte sammen på Sydmotorvejen ved Vordingborg.

Politiet og flere ambulancer blev tilkaldt natten til søndag, hvor to biler var stødt sammen og otte personer måtte hentes i ambulance. (Arkivfoto). <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

Politiet og flere ambulancer blev tilkaldt natten til søndag, hvor to biler var stødt sammen og otte personer måtte hentes i ambulance. (Arkivfoto). Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En kvinde og to mænd er søndag i kritisk tilstand efter en ulykke på Sydmotorvejen nær Vordingborg.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi om hændelsen natten til søndag, hvor to biler stødte sammen. I alt otte blev bragt til behandling med ambulancer.

De tre hårdt kvæstede befandt sig alle i en tysk indregistreret bil sammen med yderligere en voksen og to børn. To voksne sad i det andet køretøj, som var involveret i ulykken. Det har danske nummerplader.

Søndag formiddag kan politiets vagtchef ikke udtale sig nærmere om forløbet op til sammenstødet. Begge biler kørte mod syd.

- Vi mangler en del forklaringer, siger vagtchef Kent Edvardsen. Politiet har beslaglagt de to biler til nærmere undersøgelse, som en bilinspektør står for.

Motorvejen var spærret i cirka tre en halv time på grund af oprydning og undersøgelsen på stedet.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.