Par dræbt ved Skanderborg - mistænkt eksmand begår selvmord

Onsdag blev en kvinde og en mand fundet dræbt i deres hjem. Kvindens eksmand mistænkes og har begået selvmord.

Sydøstjyllands Politi oplyser torsdag, at det onsdag fandt en kvinde og en mand dræbt i deres hjem mellem Ry og Skanderborg. Kvindens eksmand blev efterfølgende fundet død i et nærliggende skovstykke og menes at have begået selvmord. (Arkivfoto). <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

Sydøstjyllands Politi oplyser torsdag, at det onsdag fandt en kvinde og en mand dræbt i deres hjem mellem Ry og Skanderborg. Kvindens eksmand blev efterfølgende fundet død i et nærliggende skovstykke og menes at have begået selvmord. (Arkivfoto). Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En 54-årig kvinde og en 55-årig mand blev onsdag eftermiddag fundet dræbt på deres bopæl mellem Ry og Skanderborg.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse torsdag morgen.

Politiet mener, at gerningsmanden er kvindens 58-årige tidligere ægtefælle. Han bor i København og er ifølge politiet kørt til gerningsstedet, hvor han har dræbt parret. Derefter har han begået selvmord.

Anmeldelsen indløb hos politiet onsdag klokken 16.30. Den gik på, at den 55-årige mand var dræbt i hjemmet. Da politiet ankom, fandt det kort efter også den dræbte kvinde.

Ved 19-tiden blev kvindens eksmand fundet død i et nærliggende skovstykke.

Efter fundene af ligene rettede politiet efterforskningen mod eksmandens færden. I hans hjem i København fandt man klare indikationer på, at han ønskede at begå selvmord.

Den dræbte kvinde og eksmanden blev skilt i 2017. En undersøgelse i politiets registre afslører, at bruddet mellem det tidligere ægtepar har været konfliktfyldt og turbulent. Det oplyser politiet.

Det vil også indgå i videre undersøgelser af sagen, som stadig skal undersøges, selv om den mistænkte har begået selvmord.

- Der følger nu helt rutinemæssigt en omfattende og bred efterforskning for at afdække, om der måtte være forhold, der taler imod det beskrevne hændelsesforløb, skriver politiet.

Indledningsvist skal der foretages endelig identifikation og obduktion af de afdøde.

- Der skal ligeledes gennemføres tekniske undersøgelser og eventuelt laves yderligere søgning med hunde, foretages afhøringer af vidner og efterforskes i forholdet mellem parterne og forløbet op til hændelsen, skriver politiet.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.