To mænd blev såret af knivstik på gaden i Vollsmose

Fyns Politi var ifølge eget udsagn "massivt" til stede i bydel i Odense efter vidnes oplysning om sårede.

Fyns Politi forsøger at komme til bunds i, hvorfor to mænd blev overfaldet med kniv i Vollsmose fredag eftermiddag. (Arkivfoto). <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

Fyns Politi forsøger at komme til bunds i, hvorfor to mænd blev overfaldet med kniv i Vollsmose fredag eftermiddag. (Arkivfoto). Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

To mænd blev såret af knivstik i Vollsmose i Odense fredag eftermiddag. Begge er indlagt på Odense Universitetshospital.

Det oplyser politiet lørdag ifølge det regionale medie fyens.dk.

Et vidne kontaktede politiet om de sårede mænd klokken 16.45. I bydelen var der efterfølgende en stor politiindsats, og et område blev spærret af.

Overfaldet skete i det fri ud for Fyrreparken 90, og nogle vidner er blevet afhørt. Såfremt der er flere eventuelle vidner, vil Fyns Politi meget gerne høre fra dem, oplyser vagtchefen til Ritzau.

Fyns Politi nægtede fredag aften og nat at oplyse, hvad indsatsen skyldtes. I stedet blev det i en pressemeddelelse oplyst, at der var "uro" i området, og at politiet var "massivt" til stede.

De to sårede er henholdsvis 21 og 32 år og er fra lokalområdet, oplyser politikredsens vagtchef lørdag morgen. Ingen er endnu blevet anholdt i sagen.

- Der er en efterforskning i gang, siger vagtchefen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden