To mænd overser afspærring og kører direkte ind i lastbil

En time efter et solouheld på Sydmotorvejen skete en ny færdselsulykke, hvorfra to er i kritisk tilstand.

Politi måtte afspærre Sydmotorvejen efter et soloheld. I forbindelse med denne afspærring opstod et nyt uheld. (Arkivfoto). <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

Politi måtte afspærre Sydmotorvejen efter et soloheld. I forbindelse med denne afspærring opstod et nyt uheld. (Arkivfoto). Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

To mænd er blevet sendt på hospitalet efter en færdselsulykke på Sydmotorvejen nord for Vordingborg natten til tirsdag.

Det fortæller vagtchef Lars Denholt ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

De to mænd overså en politiafspærring af motorvejen i forbindelse med et andet færdselsuheld og kørte direkte ind i en standset lastbil.

Mens den ene mand blev sendt til Køge Sygehus, blev den anden fløjet i en helikopter til Rigshospitalet.

Det første uheld på Sydmotorvejen skete ifølge vagtchefen omkring klokken 23.00 mandag aften, da en bilist ramte et dådyr på vejen og herefter ramte autoværnet.

- Bilen holdt delvist ude i anden vognbane, og inden politi nåede frem med skiltevogne, var der biler, der snittede bilen ude i anden vognbane. Derfor lukkede vi fuldstændig for trafikken.

- I den forbindelse var der en bil, der af uforklarlige årsager overså, at der var kø, og folk holdt stille, så bilen kørte direkte ind i en holdende lastbil, siger vagtchefen.

De to mænd, der nu er i kritisk tilstand, sad henholdsvis på fører- og passagersædet i bilen, der kørte ind i lastbilen. Den anmeldelse tikkede ind hos politiet klokken 00.10.

Sydmotorvejen var spærret et par timer efter ulykken. Vagtchefen oplyser, at der er helt ryddet op og åbnet for trafik tirsdag morgen.

De pårørende til de tilskadekomne er ved at blive underrettet.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.