Uhyggeligt: Mand med motorsav og maske stod på gårdsplads

Det var noget af en oplevelse, en mand fik sig lørdag aften i Østervrå

 <i>Genrefoto: Bent Bach</i>

Genrefoto: Bent Bach

ØSTERVRÅ:Prøv at forestil dig det: Du kigger ud ad dit vindue eller dør, og foran dig står en mand med en motorsav i hænderne. Han kigger på dig - vist nok, for han har en maske på.

Nogenlunde sådan var situationen, da en mand fra Højstrupvej i Østervrå ringede til alarmcentralen lørdag aften. Det var, hvad han oplevede. På hans gårdsplads stod en mand med en motorsav i hænderne og en maske for ansigtet.

- Mens anmelderen talte med os, spurgte han febrilsk, hvor langt væk patruljen var, og hvornår den ville være der. Men pludselig afbrød han sig selv og sagde, at vi ikke behøvede komme alligevel, fortæller vagtchef Karsten Højrup fra Nordjyllands Politi.

For det var en joke.

- Mens vi talte med ham gik det op for ham, hvad det handlede om. Det viste sig, at nogle venner lavede en joke med ham, så de var mødt op med motorsav og masker, siger vagtchefen.

Karsten Højrup oplyser i øvrigt, at det - trods J-dag fredag aften - har været en rolig weekend i det nordjyske natteliv.

- Lidt i kl. 23 blev vi kaldt til Hobro banegård, hvor en 43-årig mand fra Brønderslev i et tog skabte sig, råbte og chikanerede andre. Togføreren tilkaldte os, og vi forsøgte at tale ham til fornuft.

Det var manden imidlertid ikke indstillet på. Han blev derfor taget med til detentionen i Aalborg.

- En af politifolkene tager en samtale med ham her til morgen, og når den er overstået bliver han løsladt med en bøde i hånden, afslutter vagtchefen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.