Kristjánsson: Vi har manglet redninger

Aalborg Håndbold er ramt på keeperpositionen, men har fået mere styr på kontrafasen

Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2016

Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2016

BRØNDBY:Aalborg Håndbold indledte sæsonen med at lukke få mål ind per kamp. Men i de seneste par kampe har ekstra mange bolde fløjet om ørene på Aalborg-keeperne.

Men det skyldes blandt andet ekstra fokus på angrebsspillet.

- Vi spiller i et højere tempo, og vi har haft en del fokus på vores kontrafase. Det har åbnet lidt op bagved men givet os meget i angrebet. Så har vi også manglet redninger. Specielt i første halvleg i de seneste par kampe, men så har Mikael Aggefors været afgørende i anden halvleg, forklarer cheftræner for Aalborg Håndbold, Aron Kristjánsson.

Og Aalborg er da også uden Søren Westphal, der normalvis danner målmandsduo med Mikael Aggefors. Han er ramt af en hjernerystelse, og det er en af forklaringer på de ekstra indkasserede mål.

På trods af det hentede nordjyderne alligevel en sejr over KIF Kolding København lørdag eftermiddag, og cheftræneren kunne glæde sig over en sejr over sin tidligere modstander i sidste sekund.

- Det er selvfølgelig dejligt at slå dem, man tidligere har trænet, og vi er selvfølgelig glade for at hente en sejr på den her udebane. Om det bliver afgjort i sidste sekund betyder ikke så meget for mig, men det ser da godt ud på tv, siger Kristjánsson.

Næste kamp for Aalborg er på onsdag mod TTH Holstebro.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.