Arrangør er i gang efter konkurs: Festival med 50 internationale navne

Arrangør har netop offentliggjort hele programmet for bluesfestival

Peter Astrup har arrangeret bluesfestival i Frederikshavn i 17 år, og festivalen blev hårdt ramt af de rejseforbud, som blev indført under covid-19. <i>Arkivfoto: Kurt Bering</i>

Peter Astrup har arrangeret bluesfestival i Frederikshavn i 17 år, og festivalen blev hårdt ramt af de rejseforbud, som blev indført under covid-19. Arkivfoto: Kurt Bering

FREDERIKSHAVN:"Blues Heaven" festivalen i Frederikshavn bliver til noget, og den kommer til at foregå 10. og 11. november i Arena Nord.

Det bekræfter Peter Astrup, der har fået styr på selskabet bag Blues Heaven efter en konkurs.

Peter Astrup gik personlig konkurs i slutningen af januar 2023 og meddelte allerede den gang, at han ville finde en løsning, så der igen kom bluesfestival.

- Og vi dannede et nyt selskab, hvor jeg ikke er økonomisk ansvarlig, forklarer han nu.

Peter Astrup har arbejdet med at arrangere blueskoncerter - herunder bluesfestival i Frederikshavn siden 2006. Han har et stort kontaktnet til bluesmusikere fra hele verden og har netop offentliggjort hele programmet for Blues Heaven 2023.

I år bydes på over 50 internationale musikere, fordelt på ni nationaliteter, hvoraf de 32 er amerikanske prisvindende artister. 

- Fire af disse musikere er prisvindere ved årets Blues Music Awards i Memphis, oplyser  Peter Astrup.

Arrangøren fremhæver Tommy Emmanuel, den australske verdensguitarist, som giver sin eneste koncert i Skandinavien 2023 på festivalen i Frederikshavn.

- Den 67-årige ekvilibrist på akustisk guitar har som bare én ud af tre musikere i verden modtaget titlen som ”Certified Guitar Player” fra Chet Atkins. Og Eric Clapton og Mark Knopfler betegner uden tøven Tommy Emmanuel som verdens bedste guitarist, fortæller Peter Astrup.

Peter Astrup er fuld af optimisme efter nogle hårde år med corona, som var stærkt medvirkende til konkursen i januar. 

- Vi er videre og så klar til at holde festival i Frederikshavn igen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.