Borgmester på overraskende besøg: Bianca-Maria vandt maskot-konkurrence

Elev fra 2. klasse i Lendum har tegnet ny maskot for Hjørring Musiske Skole

Bianca-Maria Picu fra 2. klasse på Lendum Skole har tegnet den nye maskot for Hjørring Musiske Skole. I anledningen af at Bianca-Marie havde vundet konkurrencen om at tegne maskotten, dukkede borgmester Søren Smalbro forleden op til morgensang i Lendum. <i>Privatfoto</i>

Bianca-Maria Picu fra 2. klasse på Lendum Skole har tegnet den nye maskot for Hjørring Musiske Skole. I anledningen af at Bianca-Marie havde vundet konkurrencen om at tegne maskotten, dukkede borgmester Søren Smalbro forleden op til morgensang i Lendum. Privatfoto

VENDSYSSEL: Forleden fik eleverne på Lendum Skole en overraskelse. Der var nemlig i forbindelse med skolens morgensang et uventet besøg fra både Hjørrings borgmester Søren Smalbro (V) og fra repræsentanter for Hjørring Musiske Skole. Forklaringen var, at Bianca-Maria Picu fra 2. klasse havde vundet en konkurrence om at tegne musikskolens nye maskot.

I år fejrer Hjørring Musiske Skoles 50-års jubilæum, og i den anledning har skolen haft en tegnekonkurrence. Der er kommet flere hundreder tegninger, og blandt dem faldt et meget udfordret bedømmelsesudvalg for Bianca-Maria Picus tegning af en sød stribet bamse i glade farver - farver, som går igen i skolens logo, så det passede som hånd i handske. Faktisk skal bamsen laves til en hånddukke, som kan deltage i undervisningen på skolen.

Bianca-Maria Picu blev meget overrasket og glad, da borgmesteren fortalte hende, at hun havde vundet konkurrencen og afslørede den vindende tegning. 

Der var dog også en stor klapsalve til musikskolens leder, Christian Larsen, da han fortalte eleverne, at der var kagemænd og saftevand til alle - og desuden kunne han fortælle, at maskotten allerede har fået et navn:

- Den skal naturligvis hedde Tone. Den kan ikke hedde andet, sagde han - og den var alle helt med på.

Tilmeldingen til næste sæson i Hjørring Musiske Skole er i øvrigt netop skudt i gang.

Bianca-Maria Picu fra 2. klasse på Lendum Skole har tegnet den nye maskot for Hjørring Musiske Skole. <i>Privatfoto</i>

Bianca-Maria Picu fra 2. klasse på Lendum Skole har tegnet den nye maskot for Hjørring Musiske Skole. Privatfoto

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.