Kokkelærer fik ubehagelig overraskelse: Mikele byttede rundt på krydderierne

I podcast-serien "Pod og Pande" kommer de medvirkende kokke og restauratører blandt meget andet ind på den største bommert, de har lavet i et køkken.

Mikele Volpi laver i podcasten "Pod og pande" stegt kalvelever med løg og fløde-hvidvinssauce. En ret som Mikeles far satte på menuen på restaurant SanGiovanni. Foto: Jens Otto Barsøe

Mikele Volpi laver i podcasten "Pod og pande" stegt kalvelever med løg og fløde-hvidvinssauce. En ret som Mikeles far satte på menuen på restaurant SanGiovanni. Foto: Jens Otto Barsøe

MAD:Der er mange dygtige kokke og store madoplevelser i Nordjylland. I NORDJYSKE Mediers podcastserie "Pod og pande" møder vi kokke og restauratøre...

Vil du læse videre?

Så gør som 40.000 andre nordjyder og køb abonnement nu. Det tager 2 min.