Surprisedrinks og nye bekendtskaber - Marienhaab er tilbage med åben sommerscene

Er du musiker, forfatter, billedkunstner, gøgler, skuespiller, danser eller noget helt andet - scenen er din!

Hver torsdag, fredag og lørdag fra 11. juni til 8. august kan du opleve indslag gårdhaven Marienhaab i Kirkegårdsgade 3 i Aalborg. Privatfoto

Hver torsdag, fredag og lørdag fra 11. juni til 8. august kan du opleve indslag gårdhaven Marienhaab i Kirkegårdsgade 3 i Aalborg. Privatfoto

AALBORG:Poetryslam, musik som man kun kan høre det på Ibiza, jazz, blues, folkemusik, sange fra besættelsen, viser, filmaftener eller digtoplæsning.

11. juni åbner Marienlyst igen, og arrangør Birgitte Rode står klar til at invitere kunstnere indenfor alle genrer indenfor i gårdhaven i Kirkegårdsgade 3 for at bidrage til et anderledes mødested i sommerbyen.

Privatfoto

Privatfoto

- Det handler i høj grad om at synliggøre kunstnerne i Nordjylland. I denne meget anderledes sommer, hvor alle de store festivaler er lukket ned, er der en unik chance for også at præsentere de mindre eller ikke etablerede kunstnere indenfor flere genrer i Nordjylland, fortæller Birgitte Rode, der står bag initiativet og også håber, at det kan blive et nyt mødested mellem publikum.

- Jeg hører af og til fra folk, at det ofte er de samme folk, de møder hele tiden, når de går ud, her er et sted, hvor du kan stifte nye bekendtskaber. Jeg håber, der bliver en hyggelig stemning, siger hun.

Som kunstner er der hver torsdag, fredag og lørdag således mulighed for at præsentere sig for 30 - 50 mennesker i haven, hvor arrangørerne sørger for, at afstandskrav overholdes. Åbningstiden hedder kl. 13 - 18, der er salg af øl, vand, kaffe og te og en surprise drink hver gang.

- Det bliver sikkert noget vermouth med appelsin eller noget campari, det kommer an på, hvad der lige er på tilbud. Det bliver skide sjovt og meget uformelt, siger Birgitte Rode.

Ivan Pedersen på scenen til et tidligere arrangement i haven. Privatfoto

Ivan Pedersen på scenen til et tidligere arrangement i haven. Privatfoto

Blandt kunstnere, der indtil videre er sat på programmet, kan du blandt andet møde DJ Fletch, der har arbejdet sammen med Eric Clapton, Jan Olesen der spiller en fusion af folk og jazz, Michael Caster, der synger sange fra besættelsen, samt The Miners, Aalborgs ældste rockband.

Er du interesseret i at optræde, kan du sende en mail til info@marienhaab.dk.

Følg med i programmet her. Arrangementerne er gratis for publikum og foregår uden offentlig støtte, i stedet kan publikum give et bidrag til kunstneren. Man er velkommen til at medbringe sin egen mad.

Program for de første dage

Torsdag 11. juni kl. 16: The Miners spiller beatmusik fra 1967-1972

Fredag 12. juni kl. 16.30: Marianne Ilberg m. trio (blues)

Lørdag 13. juni kl. 14: Jesper Olsen og Heinz, begge kendt fra Uhæmmet Jysk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.