Højen

Kulturcenter skal være mere internationalt

Karsten Højen vil ændre Jammerbugt Kulturcenters profil. Der skal trækkes større navne til

Der mødte mange gæster op for at tage imod Nordjyllands MedieCenter’s nye kulturtroldmand, Karsten Højen.Foto: Michael Bygballe

Der mødte mange gæster op for at tage imod Nordjyllands MedieCenter’s nye kulturtroldmand, Karsten Højen.Foto: Michael Bygballe

AABYBRO:Karsten Højen havde fredag reception i Nordjyllands MedieCenter. Han tiltrådte sin stilling som direktør og kulturformidler i Nordjyllands MedieCenter 1. maj. Han har ansvar for fællesbooking til Brovst Musikforsyning, Spillestedet i Pandrup og Jammerbugt Kulturcenter. Han fungerer også som daglig leder for mediecenteret med ansvar for lokaleudlejning og drift.

Og det går faktisk meget godt. Stort set alt er udlejet, tallene ser fornuftige ud og han føler sig godt modtaget:

- Det har været utroligt glædeligt at komme her. Personalet er dygtigt og professionelt og der er masser af lejere i huset. Der er et godt klima, hvor alle kan snakke sammen, roser Karsten Højen.

Karsten Højen har mange kontakter i ind- og udland. Han vil udnytte sit bagland til at give Jammerbugt Kulturcenter et mere internationalt snit. Han vurderer, at stedet hidtil har været meget mainstream-præget:

- Vi skal udnytte vores gode faciliteter og beliggenhed. Vi ligger lige midt i regionen og der er kun et kvarters kørsel til motorvej og lufthavn. Det er ideelt, siger Karsten Højen.

Han er allerede i færd med at udnytte sit netværk til at trække internationale navne til. Han kan blandt andet afsløre, at Harlem Gospel Choir giver koncert til december.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.