Kulturskole er fyldt med aktiviteter i næste uge

Hans Henrik Rasmussen
Ung elev på violin. Foto: Mariagerfjord Kommune
4. oktober 2016 06:00

I uge 41 er Kulturskolen fyldt med aktiviteter for elever og lærere. Her er der tid til koncerter, interne arrangementer, forberedelse og projekter på tværs af Kulturskolens kreative fag.

Mariagerfjord Kulturskole afholder i uge 41 en PAUF-uge, som er en aktivitets- forberedelses- og projektuge for Kulturskolens elever og undervisere. Her afholdes der bl.a. koncerter, tværgående projekter og andre arrangementer.

I denne uge er der f.eks. klaverworkshops for Kulturskolens klaverelever, som afholdes rundt om i kommunen på Kulturskolens undervisningssteder. I Arden er der sammenspil for Kulturskolens musikelever, på tværs af undervisningsfagene.

Klassisk koncert i Mariager

Udover klaverworkshops og sammenspil holder Kulturskolens klassiske afdeling en fyraftenskoncert på Mariager Skole, mandag 10. oktober.

Publikum kan bl.a. opleve Kulturskolens lille klassiske sammenspilshold, den klassiske sangafdeling samt pianister.

Derudover deltager Mariager skoles 2. klasseelever, da de i løbet af skoleåret er en del af et violinprojekt. Her stifter eleverne, over flere uger, bekendtskab med violinmusikkens verden.

Alle er velkomne til koncerten i Mariager.

Kulturskole for alle

Mariagerfjord Kulturskole tilbyder musik-, dans-, billedkunst- og scenekunstundervisning for alle aldre.

Der er undervisning rundt i hele kommunen, og har man lyst til at vide mere om de forskellige kreative fag, så gå på Kulturskolens hjemmeside.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...