Kunder i kø ved ny Lidl

Den tyske discountkæde åbner butik nummer tre i Aalborg har appetit på flere butikker

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:200-300 kunder stod i kø, da Lidl torsdag morgen åbnede ny butik på Grønlands Torv i Gug, men selv om det er den tredje Lidl-butik i Aalborg, er den tyskejede kæde ikke færdig med at udvide.

- Vi vil også gerne etablere butik nummer fire og fem i Aalborg, og vi holder øje med mulighederne. Det skal passe med den rigtige beliggenhed, siger Finn Tang, administrerende direktør i Lidl Danmark.

Den rigtige beliggenhed kunne næste gang være i henholdsvis den østlige og den vestlige del af Aalborg tæt ved større indfaldsveje og i nærheden af andre butikker og bycentre.

Butikken på Grønlands Torv er Lidl nummer 94 i Danmark, og Finn Tang erkender, at kunderne som sådan ikke savner indkøbsmuligheder. Udvidelsen handler om at vinde markedsandele i forhold til de andre discountkæder Netto, Fakta, Aldi, Rema 1000 og Kiwi.

Lidl på Grønlands Torv serverede i dagens anledning morgenbrød og kaffe til kunderne, og senere på dagen blev der dækket op til grillmad. Festligheder i forbindelse med åbningen fortsætter i øvrigt de kommende dage.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.