Kunst under hammeren i teltlejr i Dybvad

Total Protest Campens kunstauktion indbragte 21.000 kroner til kampen mod skifergas

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

DYBVAD:Godt 60 mennesker var søndag op i teltlejren til kunstauktionen over værker doneret af 23 forskellige kunstnere til kampen mod skifergas.

Der var en del nye gæster, som ikke tidligere har oplevet hverken borepladsen eller campen.

En af de nye gæster, som udtrykte stor glæde over dette det første besøg, var Ole Lindholm Sørensen.

- Jeg besøgte campen for første gang søndag, også fordi jeg ville købe nogle af de fine ting, som kunstnere generøst har doneret til det gode formål. Jeg fik, hvad jeg kom efter, i den udstrækning midlerne var til det, men jeg fik langt mere end det, og helt gratis.

- Nej, det er ikke kaffen og de dejlige kager, jeg tænker på, men alle de rare og engagerede mennesker, som står sammen om

en vigtig sag, og med milde røster, de fleste på samme melodi, kæmper mod en mastodont, for at få ret til det, der rettelig tilhører os alle.

- Som en mælkebøtte kan trænge igennem asfalt og beton, som vandet smidigt og føjeligt former klippen, sådan skal vi nå vort mål. Mange nok, længe nok. Tak for en smuk oplevelse, siger Ole Lindholm Sørensen.

Kunstauktionen indbragte godt 21.000 kr. til kampen mod skifergas. pengene fordeles med 50 procent til Total Protest Campen og 50 procent til Skifergas Nej Tak.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.