Kunstnerisk trio i Kulturhuset

Tre kunstnere udstiller i Hjallerup

De tre kunstnere viser her hver et af deres billeder. Fra venstre er det Inge Louise (motiv: fra Italien), Birgit (abstrakt) og Aase (motiv: Tallinn i Estland). Foto: Ole Torp <i>Ole Torp</i>

De tre kunstnere viser her hver et af deres billeder. Fra venstre er det Inge Louise (motiv: fra Italien), Birgit (abstrakt) og Aase (motiv: Tallinn i Estland). Foto: Ole Torp Ole Torp

HJALLERUP:Birgit Pedersen, Inge Louise Nielsen og Aase Christensen udstiller for tiden på Kulturhuset i Hjallerup. Det er en kunstnerisk trio fra Sønderholm, Tostrup og Frejlev.

De går alle tre på et kursus hos Peter Skjøtt på Gjøl én gang om ugen, og de har en hjemmeside, malerinderne.dk.

- Min dagligdag er meget styret af farver, og jeg får ro i sindet, når jeg maler, fortæller Aase Christensen. Aase maler i forskellige stilarter dog mest naturalisme, og hun oplyser, at mennesker inspirerer hende.

- Min interesse for maling startede for mange år siden, og jeg maler såvel abstrakt som naturalistisk samt børnebilleder. Inge Louise bliver især inspireret af naturen. - At male er faktisk lykken for mig, siger Inge Louise Nielsen.

- At male på lærred med akryl er blevet min helt store interesse. Jeg glemmer helt tid og sted, når jeg maler, siger Birgit Pedersen, som maler meget forskelligt.

Udover malerierne udstiller Birgit Pedersen også sine syede tasker, lædertasker til ipads og almindelige tasker. De er udstillet i montren i biblioteket.

Trioen har tidligere udstillet mange forskellige steder: Hadsund Bibliotek, Gøttruphave i Fjerritslev, Lundby Kulturhus, St. Restrup Friskole, Spar Nord i Nibe og Svenstrup og Aleris i Aalborg. Udstillingen i Kulturhuset i Hjallerup kan ses året ud.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.