Kusk: - Vores presspil fungerede ikke

Vendsyssel FFs træner var skuffet efter nederlaget i Hvidovre

Cheftræner Søren Kusk var skuffet over sit holds præstation.Foto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Cheftræner Søren Kusk var skuffet over sit holds præstation.Foto: Kurt Bering Kurt Bering

HVIDOVRE:Med et nederlag på 0-2 i Hvidovre fik Vendsyssel FF en bitter afslutning på efteråret i 1. division i fodbold. Cheftræner Søren var skuffet over, at holdet ikke præsterede godt nok.

- Vores mål var at presse dem og spille kontant. Men vores presspil var ikke godt nok, og de kom til at spille rundt om os. Når det lykkes for dem, så er de jo rigtig dygtige, siger Søren Kusk.

Han erklærer sig dog fint tilfreds med de første 25 minutter af 2. halvleg, hvor hans tropper belejrede hjemmeholdets felt. Det lykkedes at skabe en kæmpechance, som Thomas Hansen dog brændte.

- På den baggrund kan man sige, at vi kunne have hentet det ene point. Men set over hele kampen, kan vi ikke brokke os. Hvidovre var det bedste hold, siger Søren Kusk.

Til sidst satsede Vendsyssel hele butikken og blev ramt af en kontra. Den resulterede i et straffespark, og i situationen brokkede målmand Said Ramovic sig så voldsomt, at han fik direkte rødt kort.

Dermed fik keeperens franske visit i Vendsyssel en dramatisk afslutning.

Ramovic får ikke forlænget sit ophold i klubben, der regner med at have langtidsskadede Karim Zaza spilleklar, når forårssæsonen fløjtes i gang i marts.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden