Brønderslev

Kvartfinaler i floorball

Brønderslev kunne ikke klare de danske mestre

Arkivfoto

Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Lørdag eftermiddag rullede slutspillet videre i Unihoc Floorball Ligaens Kvartfinaleserier for Herrer. I alle 4 serier fører bedst placerede hold med 2-0 i i sejre og da man spiller bedst af 5 kampe, så var det ved at være sidste udkald, for holdene der er bag ud, at kunne revancere sig.

BFC Vendsyssel skulle se om man kunne stille noget op mod de forsvarende Danske Mestre fra Benløse FC ved Ringsted på Sjælland. BFC Vendsyssel var på visit i Benløse forrige weekend uden succes, man tabte nemlig med 16-6 & 10-0, så det var nu, hvis de ville ud i en fjerde kamp. Man havde troen gennem første periode der endte 2-3, men der efter trak Benløse FC fra og sikrede sig endnu en storsejr på 5-14. Dermed er BFC Vendsyssel, som spået af tidligere Coach Kim Olesen, ude af slutspillet, efter 3 kampe og 3 nederlag på hhv: 16-6, 10-0 og 14-5 og Benløse FC klar til at vælge deres modstander i Semifinalerne.

Kampfakta: BFC Vendsyssel - Benløse FC, kamp 3, (2-3, 1-5, 2-6) = 5 - 14 til Benløse FC

Mål/Assists BFC Vendsyssel: Jan Krejcicek: 2+1, Sune Reinart: 2+0, Richart Fontinek: 1+1, Johan Uppström: 0+2.

Af de lokale nordjyske hold, klarer Frederikshavn Blackhawks sig noget bedre og førte deres kvartfinaleserie mod Hvidovre Attack med 2 sejre i Hvidovre. Nu skulle man spille 3 kamp foran alle deltagerne i Arena Nord til ungdoms Floorball Landsstævnet i Frederikshavn. Det klarede Frederikshavn til UG med endnu en storsejr på 16 - 5 over stakkels Hvidovre Attack, der samlet tabte med 42-11 i målscore og cifferne: 13-3, 13-3, 16-5. Dermed er Blackhawks klar til at trække en modstander i semifinalerne

Midtjyske Sunds, der snuppede Pokalguldet i januar, havde slået lokalrivalerne fra Skanderborg Killerbees 2 gange på hjemmebanen i Sunds Hallerne og skulle nu til Skanderborg, for at se om man kunne sætte det sidste søm i Skanderborgs kiste. Projektet lykkedes til fulde og det unge Sunds mandskab trak en flot 9-3 sejr i land, over de rutinerede Skanderborg spillere, der bl.a. tæller Brønderslevs Kaptajn fra Guldsæsonen 15-16, Brian Nielsen. Sunds FC er dermed videre til semifinalerne med sejre på: 5-4, 12-4, 9-3. Skanderborg Killerbees trækker i øvrigt holdet fra Unihoc Floorball Ligaen næste sæson og tager en puster i div 1.

Sidste kvartfinale serie stod mellem Rødovre FC og Copenhagen FC fra hovedstadsområdet. Her vandt Rødovre med besvær første kamp efter Sudden Victory, men der efter fandt de rette gear og tog de nødvendige sejre hjem. Rødovre FC videre til semifinalerne med: 3-2 (SV), 6-1, 5-3.

Det er i øvrigt samme fire hold, der stod klar til semifinalerne i Pokalturneringen, her var det Sunds FC der trak det længste stå og fik guldet foran Frederikshavn Blackhawks.

Tidligere BFC-Guldtræner Kim Olesen har følgende kommentarer til resultaterne:

Som forventet cruiser både Benløse FC og Frederikshavn Blackhawks sig videre fra kvartfinalerne med 3 storsejre. Det er lidt ødelæggende for sporten, at der er så stor niveauforskel i en kvartfinaleserie.

I serien mellem Sunds og Skanderborg havde jeg spået Skanderborg til at vinde en kamp, men det skete ikke. Sunds vandt knebent 5-4 i første kamp, men derefter så de sig ikke tilbage og blæste Skanderborg ud af banen i kamp 2 og 3.

Rødovre vinder og så som forventet 3-0 i kampe, dog havde Copenhagen presset Rødovre ud i overtid i den første kamp.

- Nu står vi så i den situation hvor der er 14 dage til at semifinalen skal spilles, hvilket er helt hul i jorden! Hele slutspilsstemningen dør ud, ligesom farten, momentum osv.

- Gå nu tilbage til det format med at en evt. 5. kamp spilles i midtugen. Potentielt kan en DM vinder spille 7 kampe i et slutspil, som strækker sig over 7-8 uger, det er simpelthen for lang tid med så få kampe.

Det var Kim Olesens visdomsord fra denne gang. Vi vender tilbage med oplæg til semifinalerne, når modstanderne er valgt. tex

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.