Kvinde afluret og forfulgt

Tre personer med romansk udseende spottede 77 årig i supermarked i Hobro og opsporede hende derefter i Sdr. Onsild

Arkivfoto <i>Scanpix Denmark</i>

Arkivfoto Scanpix Denmark

HOBRO:En 77-årig kvinde blev spottet i et supermarked i Hobro og derefter forfulgt over en strækning på flere kilometer til Sdr. Onsild. Her fik hun i sit private hjem stjålet sit hævekort, som en af tre mistænkte havde afluret koden på ved kasselinjen.

Det mener Lokalpoliti Himmerland i Hobro, som i den forbindelse advarer mod tre personer, som betegnes som romaer.

- De har tidligere været i aktion andre steder i politikredsen, siger vicepolitikommissær Frank Liltorp.

Kvinden havde ikke bemærket de tre i supermarkedet, men det havde den butiksansatte ved kasselinjen, som har givet følgende signalement:

En mand på 25-35 år, almindelig af bygning, kort sort hår, 165-170 cm høj og med romansk udseende. Han var iført jeans og mørkt tøj.

En mand på 50-55 år, 175-185 almindelig af bygning, sort kort hår, mørk i huden og med sorte grå skægstubbe. Han var iført mørkt tøj.

En kvinde 25-35 år 160-165, almindelig af bygning og med sort langt hår, som i forretningen var bundet op i en hestehale.

I forretningen stod den ene af de tre lige bag kvinden, da hun betalte med sit hævekort. Herfra forfulgte de hende til Sdr. Onsild, hvor den yngste af mændene under påskud af at spørge om vej til et hospital fik held til at komme ind i kvindens bolig. Da han kort efter forlod huset, manglede kvinden sit hævekort, som havde været anbragt i en taske på hensat på køkkenbordet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.