Kvinde fra Danmark fundet død i Tyskland

26-årig kvinde fra Jylland er fundet død i et telt under tysk festival

Foto: Colurbox

Foto: Colurbox

TYSKLAND:En 26-årig kvinde, der er bosiddende i Jylland, er blevet fundet død i et telt i den tyske by Glaisin, der ligger mellem Hamburg og Rostock.

Det oplyser tysk politi til dagens.dk.

Kvinden var sammen med sin forlovede til festivalen Goa-Glaisin, hvor de overnattede i telt. Her fandt den 26-åriges forlovede hende liggende livløs i teltet lørdag kort før kl. 18.

- Den 26-åriges forlovede fandt hende livløs i teltet omkring kl. 17.30. Han tilkaldte førstehjælpere, der ydede førstehjælp og fik hende fragtet til hospitalet i Ludwigslust, hvor hun blev erklæret død kl. 21.30. siger pressemedarbejder ved Rostock Politi, Isabel Wenzel, til dagens.dk.

Ifølge Isabel Wenzel er mistanken, at en kombination af narko og alkohol står bag dødsfaldet.

- Hun havde taget ecstacy, røget hash og drukket alkohol, og derfor mistænker vi, at det er årsagen til dødsfaldet, men det skal toksikologiske prøver nu fastslå, siger Isabel Wenzel til dagens.dk, og oplyser, at der sandsynligvis går en uges tid, før prøverne ligger klar.

Hun fortæller desuden, at festivalen var hårdt plaget af narkotika.

- Vi checkede alle, der kom og gik på festvalen, og vi sigtede mindst 100 for besiddelse af forskellige slags narkotika, siger Isabel Wenzel.

Kvinden er ifølge tysk politi af litauisk afstamning, men har været bosiddende i en større jysk by sammen med sin danske forlovede de senere år.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.