Kvinde: Hvem har kopieret min nummerplade?

Fik p-bøde fra Aalborg, selv om hun slet ikke var i Nordjylland

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SJÆLLAND:En kvinde fra Sjælland mener, at nogen har kopieret hendes bils nummerplader - og kørt ulovligt, så hun får bøder.

32-årige Karina Vity Dahl-Olsen fra Kirke Hyllinge nær Holbæk på Sjælland blev noget overrasket, da hun modtog en parkeringsbøde fra Aalborg.

Bøden blev udskrevet 27. februar om aftenen, hvor hendes bil angiveligt skulle have holdt ulovligt i Aalborg - men på det tidspunkt var hun slet ikke i Jylland, men hjemme sammen med sine to børn.

Fartbøde og klip i kortet

Det skulle blive værre endnu.

I denne uge fik hun tilsendt en fartbøde i forbindelse med en automatisk fartkontrol i København. Bøden lød på 3000 kr., og samtidig fik hun et klip i kørekortet.

Men Karina Vity Dahl-Olsen var på arbejde på det tidspunkt, da fartbøden blev udskrevet.

Sammen med fartbøden var der er foto af bilens nummerplade og føreren - en kvinde, der ikke er Karina Vity Dahl-Olsen.

Ukendt kvinde måske butikstyv

Det bilistfoto har Karina Vity Dahl-Olsen bragt på Facebook, og fotoet var fredag formiddag blevet delt ca. 20.000 gange.

- Jeg har fået en del henvendelser om, hvem det kan være på billedet, fortæller Karina Vity Dahl-Olsen til NORDJYSKE Medier.

En af henvendelserne kom fra en butiksansat, der mener, at billedet ligner en kvinde, som blev anholdt i forbindelse med et voldsomt butikstyveri. Den butiksansatte havde overvågningsfotos af kvinden og hendes CPR-nummer, og det er nu blevet sendt til politiet.

Dermed tyder det på, at mysteriet om, hvem der kopierede Karina Vity Dahl-Olsens nummerplade, kan løses.

Får nye nummerplader

Karina Vity Dahl-Olsen har kontaktet politiet i sagen, og hun skulle slippe for at betale p-bøden og fartbøden. Samtidig har hun anskaffet sig nye nummerplader til sin bil.

Ifølge Karina Vity Dahl-Olsen har politiet fortalt hende, at nummerplader tidligere er blevet ”kopieret”. Eller rettere at folk har købt falske nummerplader via nettet, monteret det på lignende biler. Og at de biler - med falske nummerplader - i nogle tilfælde blev brugt i forbindelse med kriminalitet.

Selv håber Karina Vity Dahl-Olsen på, at hun slipper for yderligere bøder og problemer efter kopieringen af hendes nummerplader.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.