Kvinde overfaldet

Politiet efterlyser vidner til overfald i Brønderslev

Foto: Henrik Bo

Foto: Henrik Bo

BRØNDERSLEV:En 19-årig elev fra Nordjyllands Idrætshøjskole blev natten til onsdag overfaldet af to kvinder, og hun blev snittet med en skarp genstand, måske en kniv, over det ene øje.

Episoden begyndte ved 0.30-tiden ved Diskotek Crazy Daisy i Nørregade. Den 19-årige idrætsskoleelev snakker med én i mobiltelefon, som viser sig at være en anden piges eks-kæreste.

Pigen fra højskolen bliver bedt om at holde op med at ringe til denne fyr, og det siger hun, at hun nok skal lade være med.

Det hele udvikler sig, og højskoleeleven bliver først slået af én pige, og derefter får hun et knytnæveslag i ansigtet af den anden pige, og hun bliver derefter snittet over højre øje. Højskoleeleven har forklaret, at det var en skarp genstand, måske en kniv. Dette overfald skete på hjørnet af Bredgade og Nørregade.

Højskoleeleven løb hjem på idrætshøjskolen.

Den ene pige beskrives som 20 år og hun er 160-165 centimeter høj og meget tynd. Hun har langt, glat hår. Hun var i en sort bluse med blonder samt sorte cowboybukser. Det var denne pige, der har været kæreste med den fyr, højskoleeleven talte i mobiltelefon med.

Den anden pige beskrives som 18-20 år. Hun er 175 centimeter høj, almindelig af bygning. Håret er sat op i hestehale. Hun var i sorte bukser og en sort lynlås-jakke med en sølv lynlås.

Nordjyllands Politi er meget interesseret i at høre fra vidner eller fra folk, der kender de to piger.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.