Kvinder gik for god sag

Mere end 2.000 deltog i LadyWalk fra Nørresundby Idrætscenter

Lise Stenbro
Vejret var med deltagerne i årets LadyWalk.
EMNER 27. maj 2014 10:30

NØRRESUNDBY: Vejret var med arrangørerne, da der mandag aften var LadyWalk med start og slut ved Nørresundby Idrætscenter.

Mere end 2.200 kvinder havde på forhånd meldt sig til gåturen, og på grund af det gode vejr, var der også flere, som først dukkede op på selve dagen.

Ladywalk foregår på samme tid i en lang række danske byer, og i Aalborg er det 12. gang gåturen gennemføres.

- Det er jo ikke hårdere end, at alle kan være med. Både unge og gamle. Så der er mange, der bruger det som en hyggelig tradition, hvor man mødes med veninderne og spiser sammen bagefter, fortalte Birthe Buur fra Aalborg Firmaidræt.

Overskuddet fra Ladywalk går i år til Hjerteforeningen og Scleroseforeningen, og derfor var der også flere medlemmer herfra, som deltog i arrangementet.

- På grund af ombygningen af idrætscentret har vi haft lidt udfordringer i år, for det er ikke nær så nemt at komme rundt i området, som det plejer at være. Og derfor har vi også været nødt til at appellere lidt til deltagernes overbærenhed, forklarede Birthe Buur.

LadyWalk-ruten gik blandt andet gennem det naturskønne område ”Verdens Ende”, hvor der er en storslået udsigt til Egholm. Men der var også en rute på 7 km for dem, der ville gå knap så langt.

Deltagerne i LadyWalk fik blandt andet en en t-shirt, en mulepose og et diplom, og havde man lyst kunne man også melde sig til fællesspisning og modeopvisning i hallen bagefter.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...