Kvissel-smede ekspanderer

Kvissel Smede & Maskinforretning har købt tidligere traktorcenter i Hørmested

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

KVISSEL:Kvissel Smede & Maskinforretning har købt det tidligere Ts Traktorcenter i Hørmested.

Centeret åbnede igen 4. februar med salg og servicering af traktorer, landbrugsmaskiner, skovbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner samt en stor have- og parkafdeling.

Maskinforretningen i Kvissel ejes af Poul Erik og Mona Kringelholt.

Både Poul Erik Kringelholt og sønnen, Lars, vil kunderne fremover komme til at møde i den nye afdeling i Hørmested .

Til værkstedet er der desuden ansat en ny svend og en lærling.

- I Kvissel driver vi i dag en butik i KOM-PLET kæden med et bredt sortiment af værktøj og haveudstyr i Kvissel, fortæller Lars Kringelholt.

- Den flytter vi til Hørmested. Vi synes, den får en bedre beliggenhed, tættere ved Hjørring og lige over for EC Møbler. Kvissel ligger lidt mere afsides. Desuden er bygningen i Hørmested renoveret for bare fem-seks år siden.

Lars Kringelholt er ikke selv smed, men landbrugsuddannet og har drevet flere gårde. De senere år har jord og bygninger dog været lejet ud. Fornylig solgte han Ellinggård, og nu er også ejendommen Ravnsholtvej 15 ved Ravnshøj, hvor han og hans familie bor, solgt.

Lukket i et år

Traktor-centeret i Hørmested har været lukket siden marts 2011 efter en konkurs.

I Kvissel fortsætter smede & maskinforretningen med salg og service af det kendte traktor/mejertærsker mærke DEUTZ samt af Jonsered, som dækker en lang række områder inden for kvalitetsmotorsave, havetraktorer, frontridere, buskryddere. Men det største vareudbud vil fremover være at finde i Hørmested.

Poul Erik og Mona Kringelholt har 45 års jubilæum i foråret, og det bliver fejret 15.- 17. marts i den nye afdeling i Hørmested.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.