L.I.G.A på besøg hos ANR

Tirsdag eftermiddag var der igen fint besøg hos ANR

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Musik-trioen L.I.G.A, der for tiden hitter med numre som ’Julia’ og ’Den første gang’ var tirsdag eftermiddag på besøg hos ANR.

Trioen består af Nicky Russell, Feras Agwa og Ihan Haydar, der tilsammen udgør en meget multietnisk trio med rødder i Australien, Danmark, Syrien, Egypten og Irak.

I programmet Den Fjerde Limfjordsforbindelse fik trioen blandt andet talt om, hvordan tilfældigheder fik bragt dem sammen.

- Nicki og jeg mødtes på youtube, hvor vi begge lavede musik i, og så fandt vi hinanden på den måde. Så sendte vi det til ham, der i dag er vores producer, og han mente, at vi skulle finde en trommeslager. Til melodi grand prix spillede Ihan for Soluna Samay, og da jeg så Ihans udstråling i tv, var jeg solgt. Jeg kan faktisk sige, at jeg nok blev lidt forelsket hende, siger Feras Agwa, der synger og rapper i L.I.G.As sange.

Fart på for trioen

Siden den gang er det gået stærkt for poptrioen, og de har allerede markeret sig på den danske popscene. Senere på ugen skal L.I.G.A en tur på den røde løber til årets Zulu Awards, hvor de er nomineret til Årets Nye Danske Navn.

- Vi er oppe imod nogle tunge drenge, men vi er vildt rørt over, at så mange allerede nu har stemt på os, siger Nicky, bandets forsanger.

- Jeg har skrevet takketalen allerede…. Får vi i øvrigt kun én statuette? Vi er jo tre i bandet, griner Ihan.

Tirsdag aften er der intimkoncert med L.I.G.A. Den finder sted i Friis Shopping Center Aalborg. Billetterne kan ikke købes, kun vindes gennem ANR.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden