Lader sig bide af hunde - helt frivilligt

Mads Moselund var figurant ved DM for 34 hunde og deres førere

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

LYNGSÅ:Mads Moselund spæner afsted på banen ved Lyngså Boldklub. Og en stor schæfer drøner i fuld fart mod ham. Haps! Så har den bidt sig fast i hans ærme, og holder fast. Det ser rat dramatisk ud. Men han har prøvet det mange gange før.

Mads Moselund har taget turen hjem til Vendsyssel fra Sverige for at agere figurant i Danmarksmesterskabet i føring af brugshunde. Sådan som han har gjort til mange andre stævner før og som han skal gøre senere på året, når der er VM i Slovenien.

- Jeg startede med at være figurant derhjemme i Brønderslev som 10-årig, hvor min far var hundefører, og jeg synes, det er spændende, at arbejde med hunde, som vi gør her.

Og han kan forsikre, at selv om hunden springer op med stor kraft, så går det aldrig galt. Han er aldrig blev bidt det forkerte sted.

Hundene går altid efter ærmet, som de kalder den indbundne arm i hundeførerjargon.

De 34 hunde og deres hundeførere havde sat hinanden stævne ved Lyngså, hvor DcH Sæby var vært ved mesterskabet. I løbet af weekenden skulle de gennemføre de tre discipliner spor, lydighed og forsvar. De fem bedste kvalificerede sig til VM.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Få uger før sit exit advarede direktør mod fare for nedstyrtning på supersygehus
Luk