Lady Gaga jubler: Skal giftes

Under indspilningerne til musikvideoen "Yoü and I" mødte Lady Gaga og skuespilleren Taylor Kinney hinanden, og nu har parret forlovet sig.

Valentinsdag blev for Lady Gaga den hidtil mest romantiske nogensinde. Hendes kæreste, den 33-årige model og skuespiller Taylor Kinney, friede til sit livs udkårne den 14. februar, afslører den 28-årige sangerinde.

På sin Instagram-profil har hun lagt et billede ud af sin hånd med en strålende stor hjerteformet forlovelsesring og skriver:

- Han gav mig sit hjerte Valentinsdag, og jeg sagde JA!

Inden middagen lagde hun en selfie ud med teksten:

- Klar til min Valentine.

Og et par dage inden havde hun også fået en kæmpe buket langstilkede røde roser, som hun ligeledes fremviste på sin Instagram-profil med ordene:

- Der er intet som blomster fra manden i dine drømme, skrev hun om den imponerende kærlighedsgestus.

Lady Gaga, der bærer det borgerlige navn, Stefani Joanne Angelina Germanotta, og Taylor Kinney mødte hinanden under indspilningerne til Gagas musikvideo "Yoü and I" i 2011. Parret brød kort op i 2012, men blev derefter hurtigt genforenet igen. Lady Gaga har faktisk sin mors brudekjole på i flere scener i musikvideoen, hvis titelbudskab nu bliver til virkelighed for hende selv. 

- Kinney er den rette fyr. Jeg har den følelse med ham. Jeg ved det bare, lød det fra Lady Gaga i december under radiointerview med Howard Stern på Sirius XM.

Også hendes nu forlovede har tidligere udtrykt sin store kærlighed til sangerinden over for US Weekly.

- Hun er altid på din side og tror på dig og dit arbejde. Jeg elsker, hvad hun gør. Hun inspirerer så mange mennesker - herunder også mig, lød det blandt andet fra Kinney tilbage i april.

Se det romantiske forlovelsesbillede her: http://instagram.com/p/zLTE0fJFNd/?modal=true

Se musikvideoen, der bragte parret sammen, her: https://www.youtube.com/watch?v=X9YMU0WeBwU

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.