Lagvad tilfreds med 11.-plads

Mountainbikerytteren ramt af uheld i starten

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

OL 2016 i Rio de Janeiro. Annika Langvad, Danmark, Denmark, Cykling Mountainbike. Foto: Henrik Bo. Foto: Henrik Bo

RIO DE JANEIRO: Mountainbikerytteren Annika Langvad har haft en fantastisk sæson, hvor hun har vunder både løb i World Cuppen og sit fjerde verdensmesterskab på maratondistancen, men lørdag måtte han lade sig nøje med en 11.-plads da kvinderne var due på deres løb ved OL over seks omgange. Svenske Jenny Rissveds endte med at løbe med sejren efter en helt igennem forrygende sidste omgang.

Annika Langvad hang tidligt i løbet godt med, men blev sat tilbage på anden omgang.

- Jeg kommer op på femtepladsen, men vi når frem til et snævert spor, og dem foran og står i en klump. De holder stille oppe på toppen, og jeg prøver at holde mig oppe, men det tager for lang tid, og så må jeg helt af cyklen og mister noget tid. Så bliver jeg overhalet af canadieren, og så kører jeg noget tid med hende, men så punkterer jeg på forhjulet og mister noget tid igen, forklarer Annika Langvad.

- Det er en del af sporten, at der er nogle ting, der er ude af mine hænder. Men jeg synes, at jeg holder fint på og kommer igennem det med det, jeg nu har.

- Men jeg vælger at se det i det lidt større billede, hvor jeg har haft en fantastisk sæson. Det har nok givet mig favoritværdigheden, at jeg har kørt så godt i år, og jeg fører World Cuppen. Men jeg har også kørt stærkt siden marts nærmest, og året har givet mig rigtig mange oplevelser, siger Annika Langvad.

- Jeg kørte med det, jeg havde, og de andre var bare stærkere end mig. Jenny lå jeg og battlede med i en World Cup i Schweiz for en måneds tid siden, så jeg vidste, at hun var stærkt kørende.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.