Landsholdslegenderne vandt i Thisted

Det danske Oldboys-landshold vandt en storsejr over et udvalgt Thy-hold

21
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Træner Henning Pedersen sender de sidste tre friske spillere på banen, da der stod 6-0 på tavlen. I er klar over at I er vores sidste skud i bøssen. Foto: Ole Iversen

THISTED:Der var stjernedrys på Sparekassen Thy Arena, da Allstar Thy spillede en opvisningskamp mod det danske Oldboyslandshold i anledningen af Thisted FC´s 25 års jubilæum. De lokale legender blev ikke spået mange chancer, og det viste sig også hvorfor. På trods af en ihærdig indsats og en ligelig boldfordeling mellem de to hold, vandt det danske Oldboys-landshold kampen med 6-0.

- Det gik jo faktisk som planlagt. Vi vidste godt, at vi ikke ville vinde kampen, men vi spillede en rigtig god kamp, og så er det helt fantastisk, at der dukkede så mange op, siger træner for Thy Allstars, Henning Pedersen.

Og det var da også en stor flok af tilskuere, der var dukket op til dagens kamp. Hele 1704 tilskuere blev der registreret på Sparekassen Thy Arena, og mange af dem var selvfølgelig kommet for at se de mange tidligere landsholdsstjerner.

Den lokale landsholdsstjerne Jesper Grønkjær scorede til 1-0 på et landshold, der blandt andet havde Thomas Helveg, Stig Tøfting, og Michael Gravgaard på banen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.