Aalborg

Politi: Bilist hældte narko ud af bilvinduet

Lang biljagt startede på E45 og endte i Aalborg Øst, efter bilist havde hældt hvidt pulver ud

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Politiet ved bilen, som kørte galt i vejkrydset ved Humlebakken og Lemvigvej. Foto: Torben Hansen

AALBORG:En længere politijagt på en bilist endte mandag eftermiddag med et mindre trafikuheld i vejkrydset Langagervej-Humlebakken-Lemvigvej i det østlige Aalborg.

Omkring kl. 15.40 blev Nordjyllands Politi alarmeret om, at en bilist kørte slingrende på motorvej E45 i nordgående retning syd for Aalborg.

Politiet sendte en patruljevogn ud for at stoppe bilisten, men det var lettere sagt end gjort.

- Han ville ikke stoppe, selv om vi havde tændt blinklys og sirene, fortæller vagtchef Poul Fastergaard fra Nordjyllands Politi.

Det udviklede sig til en længere køretur og politijagt, hvor den stædige bilist fortsatte rundt i blandt andet det østlige Aalborg, stadig uden at rette sig efter politiets krav om, at han skulle stoppe.

Imens hældte han hvidt pulver ud af bilvinduet. Politiet mener, at det var narko.

Flere patruljevogne fulgte efter bilisten, og til sidst havde nogle af vognene spærret vejbanen for ham. Den stædige bilist - en 24-årig mand fra Aalborg-området - endte med at køre galt i vejkrydset på Humlebakken, hvor politiet så endelig fik ham anholdt. På det tidspunkt havde politibiler fulgt efter ham i op mod en halv times tid.

Hverken bilisten eller andre kom noget til ved trafikuheldet.

På hans bil kunne man på den ene side se store striber af hvidt pulver, som politiet altså mener er narko.

Ifølge politiet har han revet hul på poser med den formodede narko og hældt det ud af bilen under flugten, mens politibiler kørte efter ham.

Politiet sigter ham for at have været i besiddelse af en mængde af det p.t. ukendte stof. Han sigtes også for at have været påvirket under kørslen.

Den 24-årige er i forvejen kendt af politiet, blandt andet for narko-relateret kriminalitet.

Nu skal politiets jurister vurdere, om der er grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.