Langt marked gav 3,6 millioner kroner

1,5 Millioner kroner til byens foreninger

Hjallerup Marked gav 3,6 mio. kr. til byen. Privatfoto
Hjallerup Marked 29. november 2017 11:59 - Opdateret 29. november 2017 12:10

BRØNDERSLEV: Hjallerup Marked har på det årlige repræsentantskabsmøde præsenteret årets resultat. Årets overskud til byen lyder på i alt 3,6 millioner kroner, heraf går 1,5 millioner kroner til den kasse i Markedsforeningen, som byens foreninger kan søge tilskud fra.

- Hjallerup Marked er skabt af frivillige, og i år var 350 nye frivillige med til at sikre et rigtig flot resultat, der vil vende tilbage til byens foreningsliv, siger formand Keld Nielsen.

2017-udgaven af Hjallerup Marked faldt sammen med pinsen og gav en ekstra markedsdag. Det har naturligvis smittet positivt af på årets resultat. Markedsudvalget kan således notere sig den næsthøjeste omsætning nogensinde, men det bliver samtidig også dyrere at afholde marked hvert år.

- Markedsudvalget er allerede i fuld gang med planlægningen af næste års marked, hvor vi er tilbage på de normale tre dage, og så lurer et 275-års jubilæum i 2019, siger Keld Nielsen.

Ved repræsentantskabsmødet offentliggjorde Rikke Mersholm, at hun efter fem år udtræder af Markedsudvalget, hvor hun især har varetaget pr. Rikke Mersholm stedfortræder udnævnes af Hjallerup Samvirke i næste måned.

Tema: Hjallerup Marked

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...