Langt ude på landet - men i front med it

Alle elever på Bislev Skole fik fredag udleveret en iPad

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BISLEV:Det kan godt være, at Bislev ligger langt ude på landet, men den lille lokale skole er helt i front, når det gælder it-udstyr.

Samtlige elever - 50 - fik fredag udleveret en helt ny iPad, som de fremover skal bruge i undervisningen. Blandt andet er maskinen proppet med undervisningsprogrammer til dansk, matematik, engelsk og mange andre fag, men den kan også bruges til kreative udfoldelser. Filmoptagelser og billedbehandling.

Skolen er dermed et skridt foran alle andre skoler i Aalborg Kommune. Fra næste skoleår er der sat penge af til indkøb af iPads eller lignende udstyr på de øvrige skoler. Dog kun til elever i mellemtrinnet 4.-6. klasse.

I Bislev gælder det alle, og skolen har også købt udstyret til børnehaven og skolefritidsordningen.

- Jeg er stolt over, at vi som en lille skole ligger i front. Det er også med til at profilere vores skole, siger it-vejleder og lærer Michael Jensen.

Investeringen har samlet kostet over en halv million kroner, hvoraf landsbyskolen selv betaler over 200.000 kr. Resten af pengene har kommunen bidraget med. Foruden iPads til både elever og lærere, dækker investeringen opgradering af netværk, lærreder og andet it-udstyr.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.