Lars Søndergaard fokuserer på fysikken

Med blot to uger til sæsonstart skal AaB have lagt det sidste på fysisk, siger cheftræneren

Lars Søndergaard (i rødt) vil have lagt det sidste på fysikken inden sæsonstarten. Arkivfoto: Bente Poder

Lars Søndergaard (i rødt) vil have lagt det sidste på fysikken inden sæsonstarten. Arkivfoto: Bente Poder

FARUM:Efter fredagens træningskamp mod FC Nordsjælland er der nu kun én træningskamp og 14 dage tilbage, inden Alka Superligaen går i gang, og AaB’s cheftræner, Lars Søndergaard, har især ét fokusområde, der skal helt styr på inden sæsonstarten.

- Vi har jo stadig en stærk stamme af spillerne fra sidste sæson, så taktikken er ved at være på plads. Det, vi skal sørge for at forbedre de næste par uger, det er helt klart fysikken. Vi skal se at få de sidste procenter på, siger han.

- Rent taktisk er det forskelligt fra kamp til kamp, hvordan vi skal agere, for der er forskel på, hvordan for eksempel Horsens og Nordsjælland kommer ud. Men fysikken er nødt til at være der 100 procent fra sæsonens start, siger han.

I træningskampen mod FC Nordsjælland ventede han en god time, inden han begyndte at skifte spillere ud.

- Med kun to uger til den første kamp i ligaen, så ville vi gerne have så mange minutter som muligt i benene, så derfor strakte vi den lidt med udskiftningerne, forklarer Lars Søndergaard.

- Der var mange spillere, der så trætte ud i anden halvleg, og det går ikke, når turneringen går i gang. Men vi har 14 dage til at få det sidste lagt på, og det skal nok komme.

AaB spiller i næste weekend træningskamp mod Silkeborg hjemme i Aalborg, inden den weekenden efter står på superligakamp mod Horsens.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.