Larsen tabte comebacket

Mads Larsen blev stoppet af britiske Luke Blackledge i fjerde omgang

Mads Larsen tabte sit comeback til engelske Blackledge. Foto: Scanpix <i>Scanpix</i>

Mads Larsen tabte sit comeback til engelske Blackledge. Foto: Scanpix Scanpix

HERNING:39-årige Mads Larsen fik et mareridtscomeback til bokseringen, da han efter mere end to års boksepause efter nederlaget Brian Magge gjorde comeback ved Nordic Fight Night i Herning lørdag aften.Modstanderen var den 18 år yngre brite Luke Blackledge, der kom med ni sejre i ni kampe, og den stime skulle desværre for de danske fans vise sig at holde. Efter en afventende start af begge boksere på første omgang fandt Larsen plads til sin dybe venstre, og det åbnede langsomt op for flere muligheder til hovedet. Larsen tog sikkert første omgang. Og langsomt og sikkert begyndte han at bore højrejabbet ind mellem englænderens parader. I anden omgang fik Larsen dog et cut over venstre øje i en situation, hvor det så ud til, at han blev stanget, og det frustrerede tydeligt den danske veteran, der havde problemer med at se på grund af blodet. Og samtidig satte det mere tro på tingene hos briten, der angreb hårdt. Larsen får dog stadig omgangen. Tredje omgang startede klart bedst for Blackledge, der fortsatte med at forsøge at bearbejde skaden, men Larsen fik for alvor nogle gode træffere ind mod slutningen af omgangen, hvor et-to stødene for alvor ramte. Lige omgang. Men fra starten af fjerde omgang angreb briten som en vild. Larsen blev trængt ud i tovene og overdænget med slag, og efter en højre var det slut. Larsen røg i gulvet, og lignede egentlig en, der var frisk nok. Men han ville ikke mere.

Braekhus var overlegen

Aftenens ene main event var den tredobbelte titelkamp i weltervægt imellem den norske ”First Lady of Boxing” Cecilia Braekhus og tyske Jessica Balogun. Braekhus skulle have bokset titel kamp i Frederikshavn i april, men måtte udskyde den på grund af sygdom - nu måtte hun i stedet op mod den stærke tysker Balogun, der havde 22 sejre i 23 kampe inden lørdagens opgør.Både WBC, WBO og WBA-titlerne var på spil i denne titelkamp, og tyskeren viste initiativ fra starten og brugte isæør sit venstre jab godt, mens Braekhus var mere afventende. Mod slutningen af anden omgang ramte nordmanden dog med en rigtig god serie dybt, og igen fra starten af tredje omgang viste Braekhus sine formidable evner som kontrabokser og ramte med en god venstre. Men Balogun fortsatte med at være den mest aktive af de to, og hendes konstante stønnen bevidnede om en sand byge afs lag mod de norske parader. Mod slutningen af fjerde omgang havde Cecilia Braekhus for alvor de medrejsende nordmænd oppe af stolene med en god serie , og fra femte omgang var det hele norsk. Her blev Baolgun rystet med først en højre og så en venstre og dernæst et dybt stød, der for alvor pumpede den tyske luft ud af maveregionen. Nordmanden har dog kun vundet fem af sine 19 kampe på knockout, og igen i Herning manglede det altafgørende punch, der kunne sende tyskeren i gulvet. Braekhus ramte med klart de bedste træfffere uden for alvor at ryste Balogun, selvom en uppercut i tiende omgang så ud til at gøre godt indtryk. Sejren kunne dog overhovedet ikke diskuteres, og scorekortene sagde 97-93, 97-93, 99-92.

The Contender

Danske Ahmed Kaddour boksede stævnets femte kamp, efter at have fået en kontrakt for en enkelt kamp i Nordic Fight Night-konceptet. Men Kaddour viste med det samme, at Team Sauerland måske bør overveje yderligere kampe med den danske letmellemvægter, da han allerede havde Boulden gevaldigt i tovene med et hug af en venstre i første omgang. Boulden har før vist holdbarhed på dansk grund, da han i april sidste år gik otte omgange med Patrick Nielsen.Kaddour, der kom frem i det amerikanske tv-program ”The Contender” og siden røg i problemer med lovens lange arm over there, viste at han igen har fået fuld fokus på boksningen og leverede en lærestreg til sin engelske modstander, der dog begyndte at komme lidt bedre med i tredje omgang og fjerde omgang. Konditionen var tydeligvis ikke helt på plads for Khaddour, der så mere og mere træt ud, som kampen skred frem. Men mod slutningen af sjette omgang fandt Khaddour initiativet igen, og rystede briten med en lang serie, der også åbnede et cut over Bouldens venstre øje. I syvende omgang fortsatte Kaddour angrebet, men igen viste englænderen stor holdbarhed på trods at omkring 10 rene træffere til ansigtet i runden. Forinden havde svenske Erik Skoglund imponeret med sin 11. sejr i 11 kampe, da han knockoutede franske Fouad Nasri i 2. omgang. Allerede i første omgang måtte franskmanden tage tælling. I begyndelsen af anden omgang røg Nasri i gulvet igen, og denne gang valgte han klogeligt at blive liggende. Resultater; Letsværvægt: Karo Murat (Tyskland) over Sandro Siproshvilli (Georgien) TKO i syvende omgang Letmellemvægt: Reda Zam Zam (Danmark) over Giuseppe Langella (Italien) TKO i tredje omgang Letmellemvægt: Torben Keller (Danmark) uafgjort Luca Arrigo (Italien) 38-38, 39-37, 38-38 Letsværvægt: Erik Skoglund (Sverige) over Fouad Nasri (Frankrig) KO i anden omgang Letmellemvægt: Ahmed Kaddour (Danmark) over Gary Boulden (Storbritannien) 79-73, 78-74, 76-75 Weltervægt om WBC, WBA og WBO’s verdensmesterskabsbælter: Cecilie Braekhus (Norge) over Jessica Balogun (Tyskland) 97-93, 97-93, 99-92 Supermellemvægt: Luke Blackledge (Storbritannien) over Mads Larsen (Danmark) KO i fjerde omgang

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Få uger før sit exit advarede direktør mod fare for nedstyrtning på supersygehus
Luk