Larsen: Vi spiller virkelig dårligt

Martin Larsen var ikke tilfreds efter nederlaget til BSV

Martin Larsen og holdkammeraterne blev stoppet af Bjerringbro-Silkeborg.

Foto: Martin Damgård

Martin Larsen og holdkammeraterne blev stoppet af Bjerringbro-Silkeborg. Foto: Martin Damgård

SILKEBORG:Bjerringbro-Silkeborg var søndag aften for stor en mundfuld for Aalborg Håndbold, der måtte rejse hjem med et 22-19 nederlag.

Det var især nordjydernes spil i første halvleg, der kostede sejren.

- Vi er selvfølgelig utrolig skuffet over, at vi ikke får point hernede. Men vi er mest skuffet over vores første halvleg. Nu følte vi ellers lige, at vi var kommet godt i gang og kunne stole på hinanden og de ting, vi havde aftalt. Så gør vi det fuldstændig modsatte og bliver spillet ud af banen. Vi spiller virkelig, virkelig dårligt, siger Martin Larsen.

Aalborg-holdet var bagud med seks ved pausen. Mod slutningen fik de lukket hullet til kun to scoringer, men tættere på en sejr kom de ikke.

- Vi begynder at slippe tøjlerne, gå på mål og gøre de ting, vi havde aftalt i pausen og inden kampen. Men det er bare ærgerligt, at vi ikke scorer på flere af vores chancer, for så havde vi haft haft store chancer for at komme tilbage og vinde kampen, siger Martin Larsen, der kunne se Søren Rasmussen diske op med 20 redninger i BSV-målet.

Med nederlaget mister Aalborg Håndbold slutspilspuljens førsteplads til netop BSV. Tirsdag gælder det så en pokalkamp mod Hasle, inden holdet i næste weekend skal møde HC Midtjylland på udebane.

- Der er ikke så meget at gøre andet end at gå hjem og tale noget mere om, hvad vi skal gøre. Vi kan ikke levere sådan en præstation her og tro, vi kan komme langt på nogen måde, siger Martin Larsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.