Le Mans på rugbrødsmotor

Vendelbo arrangerer og andre cykler i 24 timer

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jens Peter Palmblad (tv) skal være mekaniker for Team CCH, og mon ikke han har en smartere pumpe med, når det går løs på Ring Djursland. I baggrunden idémanden Jesper Johansen mellem Kurt Brandi og Lars Asmussen.

HJØRRING: Når den nordjyske racerkonge Tom Kristensen 15.-16. juni introducerer Audis seneste teknologiske satsning indenfor motorsport ved 24 timers løbet i Le Mans, så kommer verdens ældste motorer i sving på Ring Djursland.

Idémand fra Ilbro

Det er dømt ren energi og rugbrødsmotor, når op mod 150 teams med tre ryttere på hvert hold stiller til start i Race24 - Danmarks første udgave af et 24 timers-løb på racercykel, som gennemføres helt efter samme regler som ved motorløbet i Le Mans. Og i præcis samme tidsrum - fra lørdag kl. 15 til søndag kl. 15.

Idémanden bag løbet er Jesper Johansen fra Ilbro, som også er manden bag Danmarks mest populære cykelsite på nettet, feltet.dk.
Det skriver NORDJYSKE Stiftstidende.
Jesper Johansen håber, at Race24 kan blive en årligt tilbagevendende begivenhed.
Der køres i de tre kategoorier GP1, GP2 og GP3. GP1 er for hold med en samlet alder på under 120 år. GP2 er for hold med en samlet alder på mellem 120-149 år. Og GP3 er for hold med samlet alder på +150 år.
Kun én rytter fra hvert hold må være på banen af gangen. Én rytter må højst køre fire timer i træk og maksimalt 14 timer i alt.
Det team, der har kørt flest omgange på 24 timer, har vundet løbet. Er der hold på omgangshøjde, vinder det hold, som undervejs har kørt hurtigste omgang.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.