Skat får 40 nye jobs i Nordjylland

Arbejdet med at inddrive gælden til det offentlige betyder nye ansatte i Thisted

De 96 ansatte hos SKAT i Thisted får inden for de næste måneder 40 nye kolleger.Arkivfoto <i>Foto: Diana Holm</i>

De 96 ansatte hos SKAT i Thisted får inden for de næste måneder 40 nye kolleger.Arkivfoto Foto: Diana Holm

THY-MORS:Når maj måned er slut er håbet hos SKAT, at der er en bunke ansøgere, så der kan komme navne på de 40 nye ansatte hos Skat i Thisted.

Dermed når antallet af ansatte på knap 150 og planen er, at der i 2021 skal være 190 ansatte i Thisted.

Afdelingen kommer til at høre under Gældsstyrelsen, som har hovedsæde i Middelfart og foruden de to byer bliver der afdelinger i Ringkøbing, Tønder, Grenaa, Roskilde og Randers.

Gældsstyrelsen vil i 2021 bestå af omkring 1.500 medarbejdere og styrelsens kerneopgave bliver at sikre, at så mange som muligt betaler deres gæld til det offentlige, og at ny gæld forebygges.

- Vi er i fuld gang med at etablere Gældsstyrelsen. Der har været stor interesse fra mange kvalificerede kandidater, når vi har søgt nye medarbejdere til at inddrive borgere og virksomheders gæld andre steder i landet. Så det har jeg også en forhåbning om kommer til at ske her i Thisted, og jeg glæder mig til, at vi kommer på plads med en masse nye dygtige kollegaer, siger Maibrit Brandt, der er underdirektør i Gæld i SKAT, og som fra 1. juli i år kommer til at hedde Gældsstyrelsen.

Sagsbehandling og jura

De nye medarbejdere til Thisted søges inden for to hovedområder; sagsbehandling og jura. Men man kan have mange forskellige baggrunde som for eksempel bogholder, kontorassistent, jurist, bachelor i eksempelvis offentlig administration, finans eller økonomi. Opgaverne kommer til at spænde vidt i forhold til de kompetencer, folk bliver ansat med.

I Thisted bliver der 24. maj åbent hus i Skattecenter Thisted på Thisted Kystvej, hvor interesserede kan få et indblik i, hvad arbejdet indebærer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.