Legeland i KFUM Hallen

I weekenden op til vinterferien vil der blive hoppet og leget på livet løs

Alt er klart til hoppefest i KFUM Hallen 15-17 februar. Arkivfoto: Bent Bach <i>Bent Bach</i>

Alt er klart til hoppefest i KFUM Hallen 15-17 februar. Arkivfoto: Bent Bach Bent Bach

Aalborg KFUM Håndbold Støttteforening er klar til at skabe fest og sjov i gaden her i den kommende vinterferie.

Under paraplyen vinter-hurlum-hej har foreningen sat sig for at skabe et sundt og sjovt alternativ til stillesiddende sysler her i de kolde fridage.

Tanken er ganske enkelt, at KFUMs haller i Hasseris bliver fyldt med hoppeborge og diverse boldspil.

- Vi tror, der er mange, der efterspørger et ferie alternativ - og derfor melder vi nu ud med ideen om et legeland, som kan besøges 15-17 februar fra 10.-18, siger Louise Bjarnason Bech, der tegner den lille men utrolig aktive støtteforening.

Fem mand høj tæller foreningen, men det lille antal hindrer ikke foreningen i at samle midler ind til at støtte sociale aktiviteter i KFUM Håndhold.

De 10 frivillige hænder er klar uanset om det er opgaver i Skovdalen eller Nordkraft - og pengene går ubeskåret til håndboldafdelingens sociale aktiviteter.

- Det her er lidt af en satsning. Vi ved godt at et så stort projekt skal løbes i gang, men lander det fornuftigt her i februar er vi klar igen for alvor i efterårsferien, siger Louise Bjarnason Bech.

Der vil være

Og selvfølgelig er legelandet i KFUM Hallen mest rettet mod børnene. Deres forældre er selvfølgelig også velkomne og til dem er der indrettet zoner med dagens avis, kaffe og meget andet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.