Lego-workshop på biblioteket

To timers leg i kreativitetens tegn

Kun fantasien, tålmodigheden og stædigheden sætter grænser. De to timer vil være en blanding af fri leg, samt små opgaver. Til sidst tager vi fotos af de flotte ting børnene bygger, lyder det fra Vejgaard Bibliotek. Arkivfoto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Kun fantasien, tålmodigheden og stædigheden sætter grænser. De to timer vil være en blanding af fri leg, samt små opgaver. Til sidst tager vi fotos af de flotte ting børnene bygger, lyder det fra Vejgaard Bibliotek. Arkivfoto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

VEJGAARD:Med en stor bunke LEGO-klodser indbyder Vejgaard Bibliotek tirsdag 18. marts kl. 10 til to timers leg i kreativitetens tegn.

- Vi sætter LEGO-klodsen i centrum og inviterer til LEGO-leg, hvor vi som værter disker op med flere tusinde klodser, som skal inspirere børnene til at konstruere de sejeste figurer, fartøjer, maskiner, og bygningsværker, luder det fra biblioteket.

- Kun fantasien, tålmodigheden og stædigheden sætter grænser. De to timer vil være en blanding af fri leg, samt små opgaver. Til sidst tager vi fotos af de flotte ting børnene bygger.

I utallige år har LEGO-koncernen været at finde i førerfeltet i udviklingen og produktionen af legetøj til både små og store, børn og voksne. Med et utal af muligheder, når klodserne sættes sammen, tilbyder LEGO-klodsen hyggelig, sjov, kreativ og eksperimenterende leg, der giver grobund for fantasi og fordybelse. LEGO er et stykke legetøj, som støtter børns udvikling og evner til at tænke kreativt.

Udover at styrke børns motoriske færdigheder, fremmer LEGO-klodsen tilegnelsens at vigtige værdier, som trivsel, tålmodighed og evnen til samarbejde. Legen og kommunikationen omkring legeklodser bidrager til, at børn styrker deres evner til at forstå sociale spilleregler, samt lærer at samarbejde.

Legen omkring LEGO kan både styrke gruppedynamikken, og skabe spontane, uformelle fællesskaber med klodserne som samlingspunkt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.