Lejlighed udbrændt: Beboer sprang fra altan

Ingen andre kom noget til i branden i en lejlighedsblok i Vejgaard

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:En lejlighed i bebyggelsen Rughaven i Vejgaard udbrændte søndag eftermiddag i en brand, som beredskabet blev kaldt ud til klokken 16.58. Lejlighedens beboer valgte at springe ud fra altanen på første sal for at komme væk fra flammerne, men trods springet på tre meter ned til jorden, slap han derfra uden de større skader.

Det lykkedes ret hurtigt for brandfolkene af få slukket ilden, der blev begrænset til den ene lejlighed, fortæller indsatsleder Nils Eltzholtz fra Nordjyllands Beredskab. Ingen af de tilstødende lejligheder blev altså skadet af hverken flammer eller røg, selv om der med indsatslederens ord var "ret godt gang i den", da beredskabet gik i gang med at slukke branden.

Da brandfolkene nåede ud til brandstedet, havde de øvrige beboere selv forladt deres lejligheder og var gået ud i det fri - ingen andre end lejlighedens beboer kom noget til ved branden.

Brandårsagen er endnu ukendt, men politiet betragter branden som påsat og har anholdt en formodet gerningsmand, der vil blive fremstillet i et grundlovsforhør mandag, oplyser vagtchef Jess Falberg fra Nordjyllands Politi.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.