Lille harmonika-sammenstød skabte kaos

Person fastklemt efter trafikuheld ved Svenstrup - vejen var spærret i knap en time

Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

SVENSTRUP:En 44-årig kvinde fra Nørager måtte skæres ud af sin bil efter et mindre harmonikasammenstød umiddelbart før rundkørslen, hvor Hobrovej krydser Atletikvej i Svenstrup. Sammenstødet skete klokken 16.22, og trafikken blev sat fuldstændig i stå på Hobrovej, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Den 44-årige kvinde kørte op bag i en forankørende bil, der var bremset ned frem mod rundkørslen i sydgående retning.

Den forankørende blev skubbet op i nok en forankørende og så gik det hele i stå.

- Kvinden var tilsyneladende ikke opmærksom på, at den forankørende bil bremsede ned frem mod rundkørslen. Hun klagede over nakke- og rygsmerter, og derfor blev hendes bil hevet i stykker for at få hende ud, siger vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi.

Efter at beredskabscenter Aalborg havde fået kvinden fri, og der var blevet ryddet op på stedet gled trafikken igen i et spor klokken 16.55 og helt normalt igen klokken 17.15.fter knap en times tid.

Det var ifølge politiets oplysninger kun kvinden, der klagede over smerter og derfor blev kørt omkring Aalborg Universitetshospital til et tjek. Ingen andre kom til skade, men der var en del materiel skade på på de tre implicerede biler.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden