Lille pige bidt af hund på dyregård

Chokerede forældre måtte køre pige på skadestue efter hundebid på Klithusegaarden

Klithusegaarden er en del af Skallerup Seaside Resort. Arkivfoto: Bent Bach <i>Pressefotograf Bent Bach</i>

Klithusegaarden er en del af Skallerup Seaside Resort. Arkivfoto: Bent Bach Pressefotograf Bent Bach

SKALLERUP:En lille pige blev lørdag bidt i ansigtet af en hund, da hun sammen med sin familie besøgte Klithusegaarden i Skallerup Klit, som er en del af feriecentret Skallerup Seaside Resort.

Hunden tilhører den forpagter, som i en årrække har drevet stedet for feriecentret. Klithusegaarden er et populært besøgssted for børnefamilier, hvor børnene kan komme helt tæt på kaniner, geder, grise, æsler og dådyr.

Lørdag blev idyllen imidlertid brudt, da den otte år gamle hyrdehund bed den lille pige i ansigtet.

De stærkt chokerede forældre bragte pigen på skadestuen, og faderen valgte efterfølgende at dele både oplevelsen og billeder af datteren på Facebook, hvor opslaget søndag var blevet delt og kommenteret af flere tusinde.

Også Skallerup Seaside Resort gik søndag ud med en reaktion på Facebook.

"I Skallerup er vi naturligvis alle meget berørte over episoden og håber, at den lille pige er i bedring, og at familien er ved godt mod", hedder det i udtalelsen.

NORDJYSKE har efterfølgende været i kontakt med Mette Green Clausen, salgs- og marketingschef i Skallerup Seaside Resort.

Hun fastslår, at feriecentret indtil videre har sørget for, at hunden ikke kommer på Klithusegaarden. Først når sagen er belyst fra alle sider, tager centret stilling til eventuelt yderligere skridt.

Ifølge Mette Clausen har hunden altid gået rundt på ejendommen uden snor og ladet sig klappe af store og små - indtil i lørdags helt uden episoder.

- Mandag morgen har vi et møde i ledergruppen, hvor vi vil diskutere, hvad vi gør. Det er en frygtelig ulykkelig sag, og vi skal selvfølgelig i dialog med familien igen, fastslår Mette Green Clausen, som ikke ønsker at tage den dialog i medierne.

- Den vil vi hellere tage med familien. Selv om der er forskellige versioner af, hvad der skete forud for, at hunden bed, så kan vi ikke ændre på, at det er sket.

Det er ikke lykkedes NORDJYSKE at træffe familien med den lille pige.

Ifølge både Skallerup Klit Seaside Resort og det opslag, den lille piges far delte på Facebook, har Nordjyllands Politi meddelt, at de ikke vil foretage sig yderligere i sagen.

NORDJYSKE var søndag i kontakt med Nordjyllands Politi uden at kunne få bekræftet, at det er tilfældet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.