Drømme og visioner for Aabybro: Var det noget med diner eller en gamershop?

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Aabybro har i den grad fået vokseværk - både på den ene og anden led. Det har inspireret et hold HF-elever på HF & VUC NORD i Aabybro, som har arbejdet med arkitektur som en del af faget billedkunst.

I grupper har de arbejdet med at skabe nye bygningsværker ud fra en undersøgelse af, hvad de som borgere synes byen mangler. En slikforretning, en gamershop, et wellnesscenter, et Bowling & Gokart-center. Drømme og visioner er der mange af. Det er der også af muligheder.

- Det er især modernismen, nymodernismen og postmodernismen, synes at være arkitektoniske inspirationskilder, siger Maria Stensgård Poulsen, der er cand.mag. i kunsthistorie, dansk & design og lektor hos HF & VUC NORD i Aabybro.

Udstillingen af modeller af de mange visioner for byens attraktioner vises i forhallen ved DGI-huset Aabybro fra tirsdag 8. februar 2022 og kan ses til og med fredag 18. februar 2022. Papmodellerne ledsages af plancher med procesbeskrivelser og inspirationskilder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden