Eleverne donerede mange penge til Anjas Land of Hope

Lærer John Christensen håbede på at Frydenstrandskolen kunne donere 12.000 kroner til Anja Lovéns projekt i Nigeria Land of Hope. Beløbet blev meget større. Privatfoto

Lærer John Christensen håbede på at Frydenstrandskolen kunne donere 12.000 kroner til Anja Lovéns projekt i Nigeria Land of Hope. Beløbet blev meget større. Privatfoto

- Da folkeskolelærer John Christensen kontaktede mig i maj måned og spurgte om, jeg ville holde foredrag på Frydenstrandskolen i Frederikshavn var jeg ikke et sekund i tvivl. Selvfølgelig ville jeg det. Jeg gik på Abildgårdskolen og skolen er idag blevet en del af Frydenstandskolen, så at skulle hjem til Frederlkshavn og holde foredrag, kun få meter fra mit barndomshjem, var meget nostalgisk.

Sådan skriver Anja Lovén, der er kendt for sit projekt med at redde heksebørn i Nigeria, Land of Hope.

Hun fortæller videre på FacebooK.

- De seje elever på Frydenstrandskolen havde forinden foredraget været ude på et indsamlingsløb og ruten var lavet sådan, at eleverne skulle løbe forbi min barndomsgade.

John havde ret beskedent fortalt mig, at skolen håbede på at kunne indsamle 10.000 kr. men sådan gik det ikke helt…..

For med elevernes fantastiske indsats, stærke vilje samt opbakningen fra deres forældre og familier blev der i alt indsamlet til Land of Hope:

35.202,50 kr. !!

Tusind tak til John og alle lærerne på Frydenstrandskolen, til de seje elever og familierne.

Jeg er så stolt over at komme hjem til Frederikshavn og få så meget opbakning. Specielt når det kommer fra området hvor jeg selv voksede op i et lille beskedent rækkehus på Kertemindegade.

Som jeg fortalte eleverne: Hvis jeg kan opnå mine drømme, så kan de også.

John Christensen supplerer pr. mail:

- Beløbet var langt mere end forventet. Vi havde, for at være forsigtige, ”lovet” Anja 6-7.000 kr., men håbede på 12-13.000 kr., som vi før havde samlet ind, så at vi er endt på 35.202,50 (faktisk 36.512,50, for der kommer stadig penge ind), det er en stor overraskelse. Men hun kan noget hende Anja - bl.a. et stort nærvær, da hun mødte vores elever.

Indsamlingen foregik på næstsidste skoledag 23.juni, hvor eleverne kan løbe/gå et antal kilometer, som efterfølgende bliver honoreret kontant eller på mobilepay af forældre, bedsteforældre, naboer mv., som har tegnet en sponsorkontrakt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.