Fotokonkurrence på Gjøl: Lad dig inspirere af Børges fotos

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

”Vores Gjøl – fotokonkurrence” – en del af Jammerbugt Kulturuge 40.

Sommeren er over os, og mange tager hver dag flotte fotos på Gjøl og lægger op på f.eks. Facebook og Instagram. Gjøl Natur- og Kulturcafé vil gerne understøtte og hylde de mange amatørfotografer.

Sådan skriver Børge Søndergaard, der selv er ivrig fotograf og bosiddende på Gjøl.

Send det bedste billede, du har taget her i sommer eller på de andre skønne årstider, til vores konkurrence – uanset, om du har taget det med din mobiltelefon eller et andet kamera. Alle kan være med, og hvis du synes godt om dit billede, så er der helt sikkert mange andre, som også vil gøre det.

Temaet er ”Vores Gjøl” og der er fri udfoldelse indenfor 4 kategorier/emner.

STEDER – STEMINGER – NATUR – AKTIVITETER. Et stærkt dommerpanel vil udvælge og præmiere det bedste foto i hver kategori.

Alle indsendte fotos bliver udstillet i Natur- og Kulturcafeen på Gjøl Havn, lørdag 2. oktober 2021 kl. 13-17 og søndag 3. oktober 2021 kl. 10-16. Gratis entre. Udstillingen vil kunne ses i hele Jammerbugt Kulturuge i forbindelse med Havnegrillens åbningstider.

Vi håber, at vi efterfølgende må bruge dit foto i markedsføringen af Gjøl mod behørig kreditering.

Tilmeldingsgebyr er 50 kr. pr. kategori, som bl.a. bliver brugt til at lave det flotte tryk af dit foto, som skal op at hænge på udstillingen.

Kontakt Børge Søndergård på 2022 1752 eller 2b@stofanet.dk og få en snak om konkurrencen og få tilsendt retningslinjer og tilmeldingsskema.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden