Hjørring Gymnasium holdt dimission for 230 glade studenter

Efter veloverståede eksaminer holdt Hjørring Gymnasium fredag dimission for alle de nyudklækkede studenter. I det flotte sommervejr var stemningen høj, og både forældre og pårørende var mødt op for at fejre de unge mennesker.

Rektor Elsebeth Gabel Austin sagde bl.a. i sin tale til studenterne, at selvom tiden på gymnasiet har været præget af Corona, krise og krig – og lange måneder med virtuel undervisning – så har de unge taget noget vigtigt med sig:

- Efter den dannelsesrejse, som I nu har tilbagelagt, er jeres bagage viden: I er blevet klogere på både jer selv og på verden. Lige nu er I glade for at sige farvel til lektier og Lectio, men jeg lover jer, at I utallige gange i de kommende år vil påskønne – måske forundret - hvor meget I har fået med jer, der letter den videre rejse, sagde hun.

Traditionen tro blev retsassessor Atke Bentsen og hustru Margit Bentsens legat uddelt til fagligt dygtige elever. Årets legatmodtagere er Sofie Holm Kristensen 2p, Rose Rasch Bøtcher 3b, Navarana Adiba Amira Filemonsen 3k og Peter Galsøe 3u.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Chok for socialdemokrater: Thomas Kastrup takker af som borgmester
Luk