Frederikshavn

Sætter kurs mod nordjyske pakkerejser

Hovedformålet for os er at skabe salg til vores partnere og sikre flere gæster udenfor sommermånederne, siger René Zeeberg.

Hovedformålet for os er at skabe salg til vores partnere og sikre flere gæster udenfor sommermånederne, siger René Zeeberg.

Toppen af Danmark lancerer et nyt website med fokus på bookinger der skal sælge hele Nordjylland.

Men hvor de internationale bookingportaler ofte har fokus på at booke overnatninger, giver den nye portal nye fleksible muligheder for at booke en totaloplevelse i området, hvor både overnatning, udflugter, restaurant og museumsbesøg kan bookes samtidigt.

- Vi ønsker at lave nordjyske pakkerejser. Det skal ses som et tilbud til turisterhvervet, at Nordjylland nu får sin egen regionale bookingportal, hvor vi kan lave pakker til vores gæster, og dermed sælge toppen af Danmark hele året, siger René Zeeberg, direktør for Toppen af Danmark.

- De besøgende skal med andre ord præsenteres for konkrete oplevelser og overnatningsmuligheder, som de kan booke direkte på websitet og kombinere i pakker, som afspejler gæsternes interesser, understreger direktøren.

Det nye website bliver lanceret på den velbesøgte web-adresse www.toppenafdanmark.dk.

- Vi har et ønske om at skabe bedre overblik over de mange gode ting som sker udenfor sommermånederne, og set i lyset af Coronakrisen er det vigtigere nu end nogensinde før, at vi hjælper vores erhverv med at skaffe kunder i butikken – hele året rundt, siger René Zeeberg, direktør for Toppen af Danmark.

- Hovedformålet med den nye bookingportal er at skabe salg til vores partnere og sikre flere gæster udenfor sommermånederne, siger René Zeeberg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.