Sydbank Fonden sætter ringe i vandet

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ved indvielsen af det nye afsnit af Sæby Havn 28. maj havde en af deltagerne en stor gave med og de 300.000 kr. fra Sydbank Fonden til opførslen af Vandsporten Hus satte glædesbølger ud i hele Sæby Havn.

Formanden for Sæby Erhvervsforening, Kim Müller, er ikke i tvivl om, at Sydbank Fondens donation er en milepæl for Vandsporten Hus. Donationen er samtidig med til at gøre udvidelsen af Sæby Havn endnu mere attraktiv.

- Vi kan slet ikke få armene ned og ikke sige tak tilstrækkeligt mange gange. Vi er dybt beæret over den store, flotte donation, som er med til – som ringe i vandet – at åbne døre for søgning til større, offentlige fonde, siger Kim Müller.

Vandsportens Hus rummer i dag mere end 500 medlemmer fordelt blandt Sæby Ro- og Kajakklub, Sæby Sejlklub, SUP Sæby, Vinterbaderne De Blå Næser, Sæby Rednings- og Bjærgelaug samt Sæby Sportsfisker Klub.

Vandsportens Hus er en del af den politisk prioriterede udvidelse af Sæby havn til næsten dobbelt størrelse.

- Vi har et prospekt for hele opførelsen på 15 mio. kroner, hvorfor der er et stykke vej endnu budgetmæssigt. Men at være så heldige at få en så stor lokal donation, som den fra Sydbank Fonden, gør en verden til forskel for de mange foreningsmedlemmer, og sætter derfor en masse skumsprøjt og glædesbølger i gang – ikke kun for vores egen stolthed, men også fordi en stor lokal donation betyder, at vi har lokale ildsjæle og erhvervslivet med. Det er alt afgørende i forhold til den videre søgning, siger Kim Müller.

Netop nu er indvielsen i gang af den afsluttede opførelse af 60.000 m2 stort havneareal til ca. 63 millioner kroner.

Havneudvidelsen og Vandsportens Hus skal være med til at skabe udvikling i Frederikshavns Kommune og være med til at tiltrække nye og flere borgere og turister.

Filialdirektør, Brian Sleimann Thomsen, Sydbank, var med til den festlige indvielse og for at overrække checken til formand, Jesper Heinemeier, for Vandsportens Hus og Sæby Roklub og til Kim Müller, der, udover at være formand for Sæby Erhvervsforening, også sidder med i repræsentantskabet for Vandsportens Hus.

- Sæby Havn har altid været noget særligt. En hyggelig, bynær og smuk havn. Med den nye udvidelse er havnen klar til en fremtid, der byder på flere gæster og mere lokalt liv på havnen. Så da Vandsportens Hus præsenterede os for deres planer, havde vi meget svært ved ikke at blive begejstrede, så denne flotte havn også kan få et tilsvarende flot hus til alle havnens foreninger, udtaler filialdirektør Brian Sleimann Thomsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.